Om oss

Mobile Future

 

Vi brinner för mobil teknologi och utveckling. Vår målsättning är att genom vår digitala kanal kunna främja intresset för mobil teknologi, genom att vi levererar insiktsfull, innovativ och pålitlig kommunikation.

 

Det var intresset för mobilteknologiska lösningar och framtidsutsikter som förde oss samman. En intressegrupp som växte in till vad vi är idag. Vi lever i en spännande tid, där utvecklingen går snabbt framåt. Vem kan ens gissa var vi är om 10 år? Vad blir då årets julklapp, vad står på barnens önskelistor. Hur kommunicerar vi med varandra och hur lagras de digitala spår vi lämnar efter oss.

 

Är det mobilen, datorn, surfplattan, glasögonen eller klockan som kommer att bli framtidens stora gadget inom mobil teknik? Vi vet inte ännu, men genom att följa utvecklingen och se hur forskningens genombrott mottas hos allmänheten, så får vi varje dag ledtrådar in i hur framtiden är på väg att utformas.

 

Vi har upptäckt att det ofta finns ett glapp mellan mobil teknologi och kunden. Att man inom tekniska områden pratar i termer som kan vara svåra att förstå för den som inte är insatt. Vår vision är att brygga en bro mellan dessa två grupperingar. Den mobila tekniken och dess framtid är oerhört roligt att ta del av.

 

Framtiden tillhör oss alla, därför bör just alla få ta del av den framtiden vi tillsammans skapar. För även konsumenterna har en stor del i framtidsutvecklingen. Det är genom deras köp och önskningar som forskningen arbetar mot.

 

Visst låter det spännande? Följ med oss på vår resa om en gemensam plattform för digital kommunikation ur ett användarperspektiv, där gränssnitt inte bara bör vara användarvänligt rent tekniskt, men också i ord och uttryck.

 

Våra värdeord handleder oss i vår utveckling och genomsyrar vårt arbete:

 

Engangemang

Med engangemang visar vi att vi har ett stort intresse för området mobil teknik och utveckling.

 

Användarfokus

Med användaren i fokus menar vi att man kan förebygga risken att tala ovanför huvudet på slutkunden. Att skapa en delaktighet på alla nivåer av intresse och kunskap man har för ämnet.

 

Glädje

Vi älskar mobilteknologi. Det är roligt, den glädjen önskar vi också dela med oss av till er.